Claim your international stage

Get inspired! Schrijf je in voor Not Your Average Newsletter πŸ‘‡!

Onderzoek heeft aangetoond: krijgt maar 1 kans om een goede eerste indruk te maken in een ander land. Ontzettend zonde dus om hierbij de plank mis te slaan!

Heb jij een grote missie in dit leven en voel je dat er veel meer mensen op deze wereld zijn die MOETEN weten wat jij teacht?

Dan is het tijd om je internationale podium te claimen!

Maar, doe dit dus wel in 1 keer goed. Met zelfvertrouwen, culturele sensitiviteit en inlevingsvermogen, kennis over de markt die je wilt betreden, en overtuigende communicatie-uitingen/copy.Β 

Herken je dit?

Je kunt natuurlijk zelf blijven aanmodderen, maar dan garandeer ik je dat je volgend jaar nog op precies hetzelfde punt staat: nog even onzeker, met maar een handjevol Engelstalige klanten.Β 

Of je kunt jezelf nu echt een nieuwe stap in jouw bedrijf gunnen. Claim jouw internationale podium!Β Jij bent de expert in jouw vakgebied. Mensen zitten op jou te wachten! Aan ons de taak om hen dat duidelijk te maken, op een manier die aansluit bij hun cultuur en in de taal die zij gebruiken.Β 

Bespaar jezelf uren Googelen en struggelen en pak het gelijk goed aan.Β Ontvang coaching in internationale communicatie, copywriting, Engelse spreekvaardigheid, en culturele sensitiviteit. Zodat je niets over het hoofd ziet en vol zelfvertrouwen de internationale markt betreedt.

Ik ken mijn klanten en ik weet dat het soms verleidelijk kan zijn om β€˜het eerst even zelf uit te zoeken’. Je hebt twee keuzes: je gaat nog uren zoeken op internet, je gebruikt gratis checklists en je kijkt af bij andere ondernemers. Of je pakt het gelijk goed aan, je investeert in een traject met meerdere ervaringsdeskundigen en je zet je business gelijk ijzersterk op de (wereld)kaart!Β 

Mijn filosofie

Hi, ik ben Kimberley! In 2012 emigreerde ik naar Canada. Daar schreef ik een blog over. Dit blog sloeg ZO aan dat ik steeds vaker benaderd werd met de vraag of ik mensen wilde helpen met het schrijven van hun webteksten, blogs, etc. Nadat ik dit uit puur enthousiasme en met groot succes een paar keer had gedaan besefte ik: dit is het! Ik besefte dat ik een bedrijf wilde opbouwen dat ik overal mee naartoe kon nemen, waar ter wereld ik ook was.Β 

In 2015 startte ik Language Arts. Omdat er ook veel behoefte was aan Engelstalige teksten is James (mijn man) al snel aangehaakt: hij is een fantastische schrijver en weet net die nuance toe te voegen die ervoor zorgt dat alle teksten en vertalingen echt native Engels klinken.

Ik blijf continu leren en heb me sindsdien verdiept in vertalen, SEO, creatief schrijven, marketing, copywriting en nog veel meer. We hebben al tientallen bedrijven en ondernemers geholpen met het schrijven en vertalen van overtuigende copy van hoge kwaliteit.

Ik ben nu ruim 8 jaar online ondernemer. Ik houd van de vrijheid en flexibiliteit die dit mij biedt. Ik besefte dat ik een bedrijf wilde opbouwen dat ik overal mee naartoe kon nemen, waar ter wereld ik ook was. Ik ben dus volledig locatie-onafhankelijk en werk waar en wanneer ik maar wil. (Dat gun ik trouwens iedereen!

Wij werken dus vanuit Canada, soms vanuit Nederland (of welk land dan ook), soms vanuit huis, soms vanuit onze 40 jaar oude camper, you get the point ;-). De wereld heeft zoveel moois te bieden: it’s time to claim your international stage (and lifestyle)!

Hoe ziet dit traject eruit?

1-1 coaching door experts (copy, cultuur, Engelse taal)

Masterclasses

Praktische ondersteuning

Wat brengt dit traject jou?

Aan het einde van dit traject ben jij er klaar voor om jouw diensten internationaal te gaan lanceren. Niet alleen qua mindset voel je nu veel meer zelfvertrouwen, ook praktisch gezien staat alles klaar (webteksten, social media posts, podcastbeschrijvingen, etc.) in kwalitatief en overtuigend Engels. Je kent de cultuur, je voelt je zelfverzekerder over je Engels, je bent je bewust van je eigen vooroordelen en ‘manier van doen’ en weet hoe je deze in je voordeel kunt inzetten op de nieuwe markt. Je bent klaar om 1.35 biljoen potentiele klanten te gaan bereiken in plaats van ‘maar’ 17 miljoen πŸ₯³

Kortom: je bent er klaar voor om jouw missie met de hele wereld te delen!Β Β 

Claim your international stage

€ 7499,-

Get inspired! Schrijf je in voor Not Your Average Newsletter πŸ‘‡