Diensten

Tekstschrijven

Ik schrijf lekker leesbare teksten in het Nederlands en/of in het Engels. 

Samen met mijn Canadese man vorm ik een schrijf- en vertaalduo.

Wij zijn dus zowel “native” Nederlands als Engels en schrijven en vertalen er lustig op los!

Denk bijvoorbeeld aan het schrijven van:

– blogs

– nieuwsbrieven

– emailmarketing

– website teksten

– brochures, flyers

….. allemaal goed vindbaar in Google!

Welkom op jouw internationale podium!

Vertalen

Samen met mijn Canadese man vorm ik een schrijf- en vertaalduo. 

Wij zijn dus “native” Nederlands en Engels en schrijven en vertalen er lustig op los!

Of je jouw teksten nu van het Nederlands naar het Engels wilt vertalen of andersom: wij zijn vloeiend in beide talen. Met een ietwat poëtische inslag kiezen wij altijd het woord dat het allermooiste in jouw tekst past.

Daarnaast maken we altijd persoonlijk kennis met jou (bijvoorbeeld via Skype) zodat we jou leren kennen en we daarna precies weten hoe we de boodschap die jij wilt delen precies zó kunnen vertalen dat deze ook in de andere doeltaal feilloos tot z’n recht komt.

Accessibility Scan

Ik werk als consultant voor ondernemers, bedrijven en onderwijsinstellingen die het belangrijk vinden dat hun werkomgeving, (online) leeromgevingen en websites volledig toegankelijk zijn voor iedereen volgens accessibility richtlijnen en wetten.

Wanneer jouw website niet voor iedereen toegankelijk is, laat je als ondernemer een hele waardevolle doelgroep links liggen die wellicht heel veel omzet zou kunnen toevoegen aan jouw onderneming.

Door middel van een Accessibility Scan zorgen we er samen voor dat jouw website en online leeromgeving voor iedereen toegankelijk zijn!

Online Onderwijsontwikkeling

Je hebt heel veel kennis en ervaring die je graag met jouw klanten en/of cursisten wilt delen. Maar hoe doe je dit precies?

Ik help je om een aantrekkelijke en toegankelijke (online) training te ontwikkelen die jouw cursisten graag afmaken en die hen bij blijft!

Ik heb online onderwijs ontwikkeld als onderwijsontwikkelaar bij het NCOI in Nederland, voor het Ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap en als instructional designer bij Northern Lights College in Canada. 

Creatief, toegankelijk en aantrekkelijk – daar gaan we samen voor!

Universal Design for Learning

Ik ontwikkel (online) onderwijs volgens de principes van Universal Design for Learning. Het aanbieden van verschillende vormen van “expression, engagement en representation” zorgt voor toegankelijke en aantrekkelijke leervormen voor iedereen. 

Op dit moment schrijf ik mee aan een boek over Universal Design for Learning. Binnenkort meer!